2015. január 26., hétfő

Újraindulás

Sziasztok!
Igen, idemerem tolni a képemet azok után, hogy lassan két hónapja semmivel nem szolgáltam nektek.. Őszintén, teljesen el voltam foglalva a félévvel, ugye, ott volt a karácsony is, és az időm sem kedvez nekem annyira, mint azt szeretném..
És, rájöttem, hogy a blogban vannak hibák. Kezdeném máris a címmel. Nem tudom, mi volt velem, mikor egy egyedi címben mindkét tagot nagybetűvel kezdtem, mindegy, valami borzalmas.. :D Ráadásul a pontok.. Inkább meg sem szólalok..
És a részek. Hát, rövidek, mint a nyúlfarok, alig történik bennük valami. a helyesírás - hála az én drága Barbymnak - az egyetlen elfogadható dolog az egészben.
Ráadásul, ráfér egy kis újítás a blogra, szerintem :) Így, új designt fogok rendelni, a színekkel is varriálok egy kicsit, és az egész történetet előröl fogom kezdeni, hogy jobb legyen.
És most egy nagy, de nagy köszönetnyílvánítás következik. El sem hiszem, hogy a rosszalkodásom alatt 35 feliratkozóm lett, majdnem 4000 oldalmegjelenítés....
Szóval, ezennel bejelentem, hogy aki újraszeretné olvasni a blogot, annak nem sok ideje van már rá, mert amint összeszedtem a gondolatimat a designnal kapcsolatban, a blog nyilvánosról privátra fog váltani. :)
De ne aggódjatok, hamarosan visszatérek, egy jobb, szebb, és összeszedettebb bloggal, ami kedvez nektek is.. :)
Addig is, Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése